Dengan Hammer Thor Italy, Semua Masalah Batin Mr X Telahpun Berakhir!

Hammer Thor Original adalah produk yang anda perlukan untuk jadi lelaki gagah perkasa yang disegani isteri dan disayangi selalu..

Jom Dapatkan Hammer Thor Original Disini!

hammer thor italy

Masalah Batin & Lelaki Tak Terpisah

Lelaki bergelar suami  perlu menjaga kesihatan batinnya. Ini kerana zakarnya diguna hampir setiap hari. Ada masa isteri ingin bermanja dan minta dipuaskan.

Hampir mustahil untuk anda “Perform” setiap masa. Ditambah dengan faktor gaya hidup yang tidak menentu. Dengan kapsul Hammer Thor istimewa dari Italy pasti tidak kedengaran keluh resah anda dimalam hari.

Yang kedengaran adalah tawa bahagia si isteri,  Puji memuji semasa sendiri. Dan bangga dapat berikan satu lagi pengalaman indah terbaik sepanjang hidupnya.

Sayang you best sangat la malam tadi. I puas sangat. Hati I tak sanggup lepaskan you pergi kerja. I nak lagi boleh x?

Bukankah itu yang sangat anda harapkan apabila isteri terlalu dahagakan belaian, pelukan dan dayungan lama anda yang berpanjangan?

Mudah katanya, dia terlalu mencintai anda. Makan pakai semua terjaga. Rumah kemas bersih. Anak – anak semua dia boleh urus. Sampaikan nak lepaskan anda pergi kerja, hatinya tak senang. 

Itulah Yang Kita Sebagai Lelaki Nakkkkk Sangat Tapi Sering Kali Ia Cuma Mimpi Yang Tak Sudah!

Alasan yang sering diberikan oleh isteri yang tidak dipuaskan keinginannya selalu berbunyi seperti berikut.

Statement ini bersepah di social media, dikeluarkan oleh wanita yang kurang kasih sayang dari suaminya.

  • Kami isteri bukanlah robot mahupun orang gaji “Cik Abang Sayang”.
  • Ingat kilang ke nak anak ramai – ramai
  • Penatlah siang tadi mob lantai, anak – anak buat sepah je
  • Ada isteri dahlah nafkah batin tak cukup, nafkah duit belanja sendiri pun tak pernah dapat
  • Hari – hari nak, kalau perform power tu oklah. Ni macam ayam, baru 3 minit main dah pancut. Sedeyh! Laki aku!
  • Ermm.. ada hati nak kahwin 2, bini sorang pun tak boleh handle, inikan pulak nak pasang lebih. Memang awak tak balik rumah dah lepas tu. Confirm tak mampu berlaku adil.

Sakit hati tak dengar statement – statement yang dikeluarkan wanita.

Bukankan perkara itu adalah rahsia rumah tangga yang tak boleh dikongsikan dengan sesiapa.

Kalau nak kata HARAM, kang macam – macam tomahan direct untuk kita dia bagi. Wanita memang hebat dalam hal ini tuan – tuan.

Disinilah Hidup Mr X Berubah 360 Darjah. Isteri Yang Dulu Tak Ambil Kisah Juga Berubah Jadi Penyanyang!

Serius berubah. Isteri Mr X tidaklah sampai update social media. Dan bilangan yang secara lantang ni sikit sahaja. Sementara ramai lagi para isteri, termasuk isteri tuan – tuan pembaca, kami yakin tidak lakukan perkara itu.

Mr X gunakan Hammer Thor Capsule yang original dan sangat istimewa dari negara Itali. Dengan amalkan 1 biji setiap hari sebagai suplemen, anytime bini dia nak; Mr X sentiasa bagi yang terbaik.

Itu sebabnya bini Mr X berubah dari malas kepada rajin. Dari comot kepada comey-nyaaa. Dah mula melawa dalam rumah. Kulit pun dah pink – pink macam artis kpop khas untuk beliau sahaja.

Baekk woo dapat bini mithali yang sering jadi mimpi yang tak sudah. Anda juga boleh dapatkan perubahan dalam alam rumah tangga.

Rasakan kehidupan aman damai dan bahagia yang sangat diperlukan. Semua bakal berubah apabila anda amalkan sebiji kapsul hammer thor italy yang original.

Apa Kebaikan Hammer Thor Italy

hammer thor italy
Hammer Thor Istimewa Dari Itali sangat digemari oleh lelaki yang sudah berkahwin dan berusia 35 tahun keatas. Kenapa agaknya mereka sangat menyukai kapsul hammer thor italy ini.
hammer thor keraskan zakar
Bantu Keraskan Zakar
Paling disukai sebab kalau tak tegang, camner nak buat langkah pertama, betul tak?
Bantu Tambah Stamina & Bertenaga
Nak “Pacak Lambung” ? Silakan, stamina yang padu diperlukan untuk berbagai posisi.
hammer thor tambah stamina
hammer thor tahan lama
Bantu Tahan Lama
Paling digemari. 30 minit – 1 jam no problem punyo. Penambahan waktu bersama berlaku sedikit demi sedikit. Nak lagi power, ambil sebiji 2 jam sebelum bersama.
Bantu Zakar Hampir Mati Pucuk
Hampir mati pucuk bermaksud, boleh tegang beberapa saat sebelum kendur kembali. Dengan guna hammer thor sebagai suplimen setiap hari masalah ini dapat dibantu.
hammer thor mati pucuk
Bantu Besarkan Zakar
Waktu bersama, zakar jadi besar sedikit dari biasa dan lebih garang. Pengambilan setiap hari akan besar dan panjangkan zakar secara sekata sekitar 5mm sebulan.
Bantu Bahagiakan Rumah Tangga
Bila zakar anda melalui semua proses upgrade diatas, secara automatik ia beri kelainan dalam rumah tangga. Tidak mustahil perubahan 360 darjah boleh anda rasai dengan Hammer Thor Istimewa dari Itali.

Cara Guna Hammer Thor Italy

Cara Guna Hammer Thor ada pelbagai. Untuk Info, dalam sebotol Hammer Thor ia mengandungi 30 biji kapsul. Mengikut perkara yang ingin dicapai, anda mungkin perlukan sehingga 2 botol sebulan.
besarkan zakar
Besarkan Zakar
Hammer Thor akan bantu besarkan zakar sekitar 5mm sebulan. Pembesaran biasanya bermula pada minggu ke 3 atau paling lewat bulan kedua. Ini mengikut penerimaan badan setiap orang yang berbeza.
 
Untuk besarkan zakar, anda perlu ambil 2 biji kapsul hammer thor setiap hari pagi. Oleh kerana pembesaran paling cepat adalah pada minggu ke 3, maka anda perlukan supply 2 botol sebulan.
 
Penambahan besar dan panjang akan berlaku sekata
masalah mati pucuk
Rawatan Zakar Hampir Mati Pucuk
Masalah ini biasanya berlaku kepada pesakit kencing manis, dan mereka yang telah lewat usia. Namun adakala berlaku juga pada usia sedang darah panas tanpa diketahui puncanya.
 
Dengan mengambil 2 biji sehari pada waktu pagi sebiji dan petang sebiji. Ia akan berikan perawatan tubuh badan yang berterusan.
 
Anda perlu gunakan sekurang – kurangnya 3 bulan untuk mendapat kesan terbaik. Namun kami sama sekali tidak berikan apa – apa jaminan kerana masalah kebiasaannya tidak dapat dibantu.
 
Apapun, sebagai lelaki kita perlu terus berusaha untuk sesekali memberi nafkah batin pada isteri. Lebih kerap lebih baik 🙂
rumah tangga bahagia
Kesihatan Am
Kesihatan Am adalah seperti Mr X yang ingin setiap masa ingin tahan lama, berstamina, bertenaga dan masa sama menjaga kesihatan.
 
Ramai dalam katogeri ini bukanlah menghadapi masalah yang serius seperti zakar hampir mati pucuk. Anda ada masanya dapat tahan lama (lebih 13 minit mendayung), dan selalunya kurang dari itu.
 
Maka penggunaan 1 biji hammer thor sebaiknya diambil setiap pagi akan berikan tenaga berkekalan dan mampu tahan lama sehingga malam. Ini adalah kaedah jika digunakan sebagai suplemen.

Kesan Sampingan Vs Healing Process

Ramai yang bertanya, adakah kapsul hammer thor ini mempunyai sebarang kesan sampingan?
Sebenarnya Hammer Thor tidak mempunyai kesan sampingan.
 
Yang biasa berlaku adalah healing process. Ia adalah proses membuang toksik dalam badan anda. Ia biasanya telah melekat pada salur darah.
 
Toksik inilah yang membuat anda sukar keras dan tahan lama kerana ia halang aliran darah ke zakar dengan sempurna.
 
Apabila anda mengambil Kapsul Hammer, ia akan bertindak balas terhadap toksik ini. Toksik akan mulai berkumpul dalam darah dan dikeluarkan melalui peluh dan air kencing.
 
Apabila toksik ini naik ke dalam darah dan ia akan timbulkan reaksi seperti rasa nak demam dan pening.
 
air masak
 
Sebenarnya dengan amalkan minum sekurangnya 4 gelas air masak setiap hari dapat keluarkan keluarkan toksik ini dengan cepat melalui air kencing dan peluh.
 
Jadi anda tidak akan mendapat sebarang kesan sampingan semasa berlakunya healing process ini. Kami dapati ini merupakan cara paling mudah dan cost effective untuk semua.
 
Namun seperti kami nyatakan, Hammer Thor tidak mempunyai kesan sampingan. Dan situasi pening nak demam ni jarang dilaporkan pelanggan. Dan sekiranya perkara ini berlaku, hanya perlu lebihkan minum air masak sahaja.
 

Ciri Hammer Thor Original

hammer of thor original

Pertama : Ada kotak. Ia mempunyai kotak 4 segi besar dan tinggi. Ini kerana ada produk hammer thor tiruan yang mula ada kotak tetapi kotaknya kurus memanjang.

Kedua : Pada kotak dan botol terdapat hologram yang sukar ditanggalkan.

Ketiga : Sticker Biru Hammer Of Thor pada penutup botol. Ini juga perkara yang tidak terdapat pada produk tiruan, kos tinggi.

Keempat : Kod Gores yang hanya boleh digunakan sekali sahaja. Ia pada kotak dan anda perlu scan qrcode untuk ke website HOT untuk semakan ketulenan produk.

Senarai Hammer Thor Palsu

Mr X Buat Pilihan Bijak Dan Tidak Melihat Harga Sebagai Perbandingan Original. Itu Bukan Caranya! Sebab Kalau Cari Yang Murah Selalu Dapat Yang Tiruan.
fake hammer thor

Hammer Thor Botol Hitam – Fake Dari China

Anda pasti biasa jumpa hammer thor 20 capsule ini. Buatan china, sebab tu dia boleh jual murah.

Tapi seller – seller muka pertama Google, menjual pada harga RM139 sebotol. Banyak gile dia kencing tuan – tuan, berbanding harga diatas cuma RM15.

Hammer Thor Botol Putih Tiada Kotak – Fake Dari China

Disini pun dia ada siap tulis jenis lain yang seller ini pasarkan.

Dalam pilihan produk ada copy fake. Jika copy ori itu mudah difahami. Tapi fake copy fake nak kira macam mana ya?

Seller muka pertama Google menjual antara RM120 ke RM250 sebotol.

Ramai Yang Telah Terkena Penipuan Mereka Ini

Jom Dapatkan Hammer Thor Original

Jom Sertai Mr X Dengan Ambil Keputusan Tepat Dalam Penjagaan Kesihatan Batin Yang Sempurna. Beliau Dahpun Tawan Kebaikan Hammer Thor Istimewa Dari Itali. Kini Giliran Anda Pula.
Kami Pecahkan Kepada 2 Golongan Pengguna Seperti Berikut.

PENJAGAAN KESIHATAN AM

Digunakan sebagai suplimen harian 1 biji sehari
RM 350 Sebulan
  • Bantu Tahan Lama
  • Bantu Keraskan Zakar
  • Bertenaga Berstamina
  • Sentiasa Power Masa Bersama
Popular

BESAR & PANJANGKAN ZAKAR

Digunakan sebagai suplimen harian 2 biji sehari
RM 660 Sebulan
  • Bantu Besar & Panjangkan Zakar
  • Bantu Tahan Lama
  • Bantu Keraskan Zakar
  • Bertenaga Berstamina
  • Sentiasa Power Masa Bersama
  • Ambil 3 Bulan Barulah Hasilnya Padu

Jom Dapatkan Hammer Thor Hari Ini!

Scroll to Top
Open chat
Perlu Bantuan?