Berapa Harga Hammer Of Thor Original Made In Italy?

Sedang survey harga hammer of thor asli dari Italy? Kami pembekal hammer of thor malaysia ada menjual pil hammer. Kami juga sediakan khidmat cod atau penghantaran secara by hand keseluruh Malaysia secara percuma.

Berapa Harga Hammer Of Thor Capsule?

Harga hammer of thor asli yang kami jual adalah RM350 seunit. Harga asalnya adalah RM380 dan di laman ini harganya murah 10% atau sekitar RM30. Tambahan lagi, kami dah sediakan penghantaran secara by hand dalam masa yang cukup pantas.

 

Ini merupakan harga hammer of thor original dari Italy. Ada banyak penjual yang menggunakan popularity kapsul hammer of thor sehingga terdapat lambakan produk hammer of thor tiruan dalam pasaran.

Berapa Pula Harga Hammer Of Thor Tiruan?

Harga hammer of thor tiruan pula adalah sekitar RM120 sehingga RM250. Kalau anda melihat pada harga, ini memang agak berbahaya. Pastikan anda minta gambar jika timbul keraguan tentang stok hammer of thor yang dijual.

Pastikan Anda Semak Dahulu Perbezaan Hammer Of Thor Ori Dan Tiruan

 

 

Jika anda ingin mendapatkan stok hammer of thor asli, pastikan anda dapatkan dari kami kerana kami merupakan direct importer untuk kapsul hammer of thor italy. Harga hammer of thor asli memang sedikit tinggi, namun anda dijamin mendapat segala kebaikannya.

15 thoughts on “Berapa Harga Hammer Of Thor Original Made In Italy?”

  1. Samsul Shahar Bin Ariffin

    Itulah SY tgk rm120 promosi from Italy warna Hitam ..30 biji . dikatakan fake .. bagaimana Pula rm350 original ..bentuk semua Sama ..SY dah Tanya pd yg Jual Tu pun bgth original ..SY tak jadi report polis ..kalau tiruan Dan juga tak tahu bahan APA kau letak ..
    Senang2 jangan beli terus yg original walau harga RM 350 .Kita pun tak yakin original..
    Byk lagi produk lain ..power2 je yg tiada fake ..produk luar negeri byk tipu Dari betul ..wasalam

    1. Jika tanya penjual, memang tidak lah mengaku jual produk yang palsu. Pelbagai promosi yang dilakukan. Jika encik rajin sikit, yang dikatakan RM120 itu ia boleh didapati dengan harga RM10 sahaja. Encik boleh buat kajian sendiri dulu.

      Dan dari segi nama, YA memang betul sama. Tetapi jika dilihat dengan pandangan kasar pun sudah nampak banyak perbezaan. Dari segi bahan jauh lah sgt beza nya. Dari Packaging terang sangat bezanya. Yang Original cukup jelas Hologram 3D warna emas. ini baru satu. Saya pun tak paksa encik beli, cuma bila encik dah komen disini saya bantu jawab supaya kekeliruan itu di permudahkan.

      Jika produk power dan bagus memang banyak fake. Ramai yang mencari HOT ini sebab nya kandungan adalah 12 herba terbaik dari 4 benua di dunia. Encik boleh hubungi saya untuk bantuan lanjut. SYAWAL 0169249590

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top