Cara Pakai Hammer Of Thor Bagi Mendapat Kesan Terbaik

Tips cara pakai hammer of thor ini ditulis supaya pengguna hammer of thor  malaysia dapat mengetahui cara sebenar untuk memaksimumkan kesan baiknya. Untuk pengetahuan anda, kami merupakan pembekal hammer of thor original di Malaysia. Anda boleh dapatkan stok hammer of thor dalam masa beberapa jam sahaja dari masa anda whatsapp kami.

 

Tips Cara Pakai Hammer Of Thor Italy

Perkara pertama yang anda kena faham sebelum anda nak tahu cara pakai hammer of thor ni ialah kena pastikan anda membeli stok HOT yang original. Kalau anda guna fake hammer of thor seperti Forex Hammer Of Thor maka ia tidak akan berkesan sama sekali.

 

Jadi sila pastikan hammer of thor yang anda beli adalah original. Jika tidak tiada maknynya untuk anda teruskan bacaan selain mahu mendapatkan stok hammer of thor original dari kami. Barulah apa yang diceritakan disini, memberi kesan sama.

Tips cara guna atau cara pakai hammer of thor ni merupakan hasil penggunaan admin dahulu. Sebelum admin jual sesuatu produk, admin akan test dulu. Badan admin selalunya mudah untuk detect sekiranya sesuatu produk mempunyai bahan terlarang.

Dengan Hammer Of Thor Italy memang cergas badan, boleh guna  bila – bila masa diperlukan. Seperti dalam post Pembekal Hammer Of Thor Malaysia, admin ada nyatakan yang hammer of thor ini adalah bersifat suppliment. Ia bukan ubat kuat seperti yang dinyatakan oleh sesetengah penjual.

Suppliment Untuk Apa?

Hammer Of Thor Original diramu dengan bahan – bahan terpilih dengan ciri herba lembut dan tidak terlalu kuat. Antara fungsi yang ditawarkan oleh Hammer Of Thor Capsule adalah:

  1. Bantu Besarkan Zakar
  2. Bantu Keraskan Zakar
  3. Mudah Buat Tusukan
  4. Bantu Tahan Lama
  5. Zakar Lambat Ngilu
  6. Bantu Tingkatkan Stamina
  7. Beri Tenaga Tambahan
  8. Tingkatkan Keinginan Bersama
  9. Tambah Air Mani

Jadi Hammer Of Thor Original ini walaupun ada ciri – ciri ubat kuat, tetapi setelah menggunakannya, anda akan dapati ia adalah berbentuk suppliment. Ini kerana pengambilannya adalah setiap hari supaya ia dapat melakukan perawatan tubuh badan.

Berbanding ubat kuat, anda makan. Lepas sejam dah boleh tahan lama sampai sejam.

Itu adalah ciri ubat kuat.Lagi satu, ciri – ciri ubat kuat adalah semasa mengambilnya sahaja barulah anda dapat kesan baik diatas. Ia tidak bersifat merawat, tetapi cuma kesan kuat sementara sahaja.

Berbanding Hammer Of Thor Italy, ia bersifat merawat masalah kelelakian. Jadi perkara pertama yang anda kena tahu, hammer of thor sebenarnya adalah suppliment yang khas untuk memperbaik fungsi khas tubuh badan lelaki dan bukan ubat kuat.

Bagaimana Hammer Of Thor Bertindak Keatas Tubuh Badan?

Cara pakai hammer of thor ni mudah sekali iaitu dengan mengambil sebiji setiap pagi. Sebaiknya setengah jam ke sejam selepas sarapan. Jika waktu sarapan anda mengambil minuman seperti teh, kopi dan bersusu, kesan baik hammer of thor capsule akan berkurangan.

Selain itu, ia juga beri kesan sampingan kepada sesetengah orang. Terutama yang mempunyai masalah dengan perut.

Kesan Sampingan Hammer Of Thor

Kesan sampingan hammer of thor ini boleh dielakkan sekiranya anda mengamalkan tips yang kami beri dibawah.

Antara sintom yang biasa dirasai bila anda mengambil herba hammer of thor adalah:

  1. Loya
  2. Pedih ulu hati
  3. Tak sedap perut

Diatas, kesan sampingan Hammer of Thor memang berlaku tetapi sekiranya pengambilannya tidak dijarakkan. Kalau sarapan minum kopi, teh dan susu, jarakkan sehingga 2 jam dari lepas sarapan.

Anda boleh tukar pengambilan teh, kopi dan susu kepada minuman berikut untuk sarapan

  1. Air Masak
  2. Jus
  3. Sirap

Dengan cara ini, masalah loya, pedih hulu hati dan tidak sedap perut takkan terjadi. Satu lagi tips yang baik diamalkan adalah pengambilan air masak yang banyak. Minum 3 botol 1.5 liter air setiap hari. Kalau lebih lagi bagus.

Kesan Baik Amal Air Masak Semasa Makan Hammer Of Thor

  1. Cepat tunjukkan kesan pemulihan batin lelaki
  2. Toksik yang mendap dalam badan akan ditolak keluar dengan mudah
  3. Cepat membesarkan zakar

Kadang – kala ada juga mereka yang mengadu sakit kepala, pening dan rasa nak demam. Hal ini disebabkan anda jenis kurang minum air. Ditambah dengan pengambilan hammer of thor yang mengeluarkan toksin dari badan, toksin ini akan berkumpul dalam darah.

HANYA dengan meminum banyak air masak, barulah toksin ini dapat dikeluarkan melalui peluh, air kencing dan najis.

Saya mendapati jika anda mengambil apa – apa kapsul herba seperti ini memang berlaku kesan sampingan sementara seperti ini. Kebiasaannya, selepas 3 ke 5 hari anda akan mula sedar yang badan rasa lebih sedap, ringan, berstamina untuk buat berbagai kerja dan bertenaga walaupun dah tengah malam.

Sekiranya anda mendengar tentang produk yang tidak mempunyai kesan sampingan, jangan percaya bulat – bulat. Semua orang tidak boleh lari dari mendapat kesan sampingan sementara semasa awal pengambilan sesuatu produk.

Cara Pakai Hammer Of Thor Sebenar Untuk Kesan Terbaik

Jadi disini saya rumuskan semula, amalan yang baik dalam cubaan mendapatkan saiz zakar yang besar, panjang, kuat, keras dan tahan lama dengan hammer of thor italy.

  • Minum banyak air masak
  • Masa ambil HOT, teh, kopi dan bersusu jarakkan 2 jam sebelum dan 2 jam selepas makan HOT
  • Masa ambil HOT juga perlulah sama setiap hari. Jangan harini jam 9 pagi, esok 8 malam, lusa 12 tengah hari. Cara macam ni, saiz zakar takkan membesar
  • Satu lagi tips hangat adalah senaman naik tangga sangat baik bagi mereka yang ingin segera besarkan zakar kerana senaman ini bantu pergerakan urat kaki yang bersambung pada tapak zakar.

Jika anda lakukan perkara diatas, barulah anda akan mendapat semua kesan baik hammer of thor. Untuk lelaki yang mempunyai saiz zakar sempurna, dan mengambil hot untuk tujuan seksual pun kena makan setiap hari dan ikut time.

Kesan tahan lama dan kekerasan zakar yang dialami akan berangsur – angsur menjadi lebih baik prestasinya. Pertama kali guna hammer of thor, anda akan mendapat tahan lama yang lebih sedikit dari biasa. Kebiasaannya masa bersama akan bertambah sedikit demi sedikit. Kalau sampai 1 jam, biasanya kerana anda dah guna lebih dari 2 botol.

Tips ini sangat baik supaya anda tidak sewenangnya melanggar pantang seperti makan tidak ikut turutan yang betul. Saya hanya menunjukkan cara – cara supaya anda mendapat semua kesan baik hammer of thor. Namun anda juga yang nak kena lakukannya.

Jom Baca : Cara Semak Perbezaan Hammer Of Thor Original Dan Tiruan

Kami ucapkan selamat berjaya dalam cubaan mendapatakan saiz zakar idaman dan jadi kegilaan isteri. Itu adalah serba sedikit cara pakai hammer of thor yang anda cari. Semoga perkongsian ini beri manfaat.

84 thoughts on “Cara Pakai Hammer Of Thor Bagi Mendapat Kesan Terbaik”

  1. Apa beza botol hitam dan botol putih hammer of thor.yang mana satu ori?capsule dlm botol hitam (20)capsule dan berwarna choklat.adakah ianya ori?

    1. Mohd aziz bin herman

      Assalamualaikum, saya ada masalah lemah jantung tetapi selepas terlihat laman sesaqang ini saya ingin mencuba akan tetapi saya risau dengan keadaan ini, tak kala fungsi pnis saya smakin lama makin lemah, bagaimana cara untuk saya mengatasinya???

          1. Saya baru jer cancel order dengan hot forex.dia baru call saya sampai barang baru bayar ke DHL.saya cancel sebab rasa ragu2.4 botol rm357 made in India katanya.saya dah block dah nombor dia.harap2 DHL Tak hantar.

  2. Aku baru je beli sebotol. Xde stiker hologram kaler kapsul warna transparen luar dlm mcm habuk kayu. Mkn xde rasa apa2.. Harga rm146 siap penghantaran guna dhl.. Masalahnya masa org tu bg barang aku cuba utk bukak dan dia x kasi bukak. So aku bayar je dn balik rumah baru bukak.. Siot betol. Hari tu sebelum oder aku dh tanya habis2 tentang ori dn tiruan.. So sekarang aku dah pening mana ori mana tiru. Semua iklan dlm internet bermacam ragam. Semua kata ori.. Ori lanciau

    1. Produk tiruan selalunya memainkan isu harga murah sebagai cara untuk tarik pelanggan beli. Produk ori seperti yang ditunjukkan diatas. Ada hologram dan siri number. Harga ori mungkin sedikit tinggi tetapi tuan akan mendapat kesan – kesan baik yang ditawarkan oleh hot.

      Boleh wasap saya disini syawal 01157710790 Touch sekali pada no tel..

    2. Sya nak tahu alamat dan kedai tuan dan no hp
      Sya harap tuan jual hemmer yg ori
      Macam mana nak tahu hemmer yg tuan jual ni ori
      Berapa harga hemmer yg tuan jual

        1. Tuan…ade dua soalan…

          1. Untuk dpt kesan brape botol nak kena ambil
          1.Adakah kesannya akan kekal ambil TOH ni kekal bile berhenti mkn TOH ni?

          1. Kesan setiap orang berbeza-beza, sama ada ianya cepat atau lambat bergantung kepada dalaman kita.

            kesan nya kekal.. untuk keterangan lanjut hubungi 01157710790 syawal

    1. Herba hot ni dia akan aktifkan urat dan kembangkan. Pembesaran zakar berlaku pada urat dahulu, biasanya memang part urat kaki kerana ia bersambung dengan tapak zakar. Bila urat membesar, zakar pun ikut membesar.

      Caranya buat senaman naik tangga untuk legakan urat yang jadi tegang dan banyakkan minum air masak.

      Punca kedua : mungkin tuan pernah guna produk besarkan zakar seperti vimax. Tapi dah stop lebih 6 bulan sebelum ambil lagi, ia juga boleh jadi masalah sama. Cara legakan tu dengan banyak kan senaman naik tangga.

      Semoga membantu,
      Admin.

      1. Saya dah beli hammer of thor ini dari supplier Singapore katanya ori Italy dgn harga rm146. Barang sampai dari DHL buka lihat barang dari India dan kapsul warna hijau terang. Adakah ianya ori dan elok ke untuk di makan. Takut ada kesan sampingan.

  3. Abdul Jannah Bin Hj. Ombrah

    Baru baru ni saya ada memesa Hammer of tor saya sudah terima. Malangnya Hammer yg dikirim diisi dikotak biasa bukan diisi dikotak asal. Saya belum guna kerana saya risau bukan Hammer original. Macam mana kita tahu Hemmar. Saya minta penjelasan

  4. Abdul Jannah Bin Hj. Ombrah

    Baru baru ini saya ada memesan Hammer of tor sudah saya terima. Malangnya Hammer yang dikirim pada saya diisi dalam kotak biasa bukan dikotak yang sebenar. Saya belum pakai lagi kerana saya bimbang Hammer bukan original. Saya minta pencerahan bagaimana kita boleh tahu Hammer original dan bukan original

    1. Salam Bos ….berapa umur paling muda untuk makan hammer of thor ni? Boleh tambah saiz tak? Berapa botol sepatutnya saya makan untuk tambah saiz?

  5. Hello admin..saya ambil supplement juga seperti protein.saya aktif dalam gym building muscle.dan boleh ka sy ambil HOT?tiada kesan sampingan kalau HOT campur dengan supplement lain?

    1. no problem at all. Bantu tambah tenaga lagi adalah.. memang ada pelanggan yang guna hot untuk gym sebab lebih berstamina katanya. Kalau risau just jarakkan 2 jam dari suppliment. untuk info hot cuma di ambil pagi sahaja, sejam lepas sarapan.

  6. Kalau dh tau hot botol hitam tu x ori knp org yg menjual tu still boleh jual juga?? Knp x dilarang jew dorg jual barang tiruan.. Spatutnya org jual barang tiruan tu xpatut untuk senang buat iklan.. Sy buat komen ni sbab sy dh beli satu hot botol hitam.. Dengan harga 146 tmasuk cas penghantaran.. Kalau camni rugi la org2 yg mbeli.

    1. Kita ejen je bro, bukan main company. Main company italy. Dan masalah produk tiruan, bukan hot saja kena. Banyak lagi produk yang kena. Tak bolehlah hentam kepada kita yang cuma ejen sahaja. Tambah lagi produk2 seperti kami ni memang tidak berdaftar kkm, jadi penguatkuasaan adalah sukar.

    2. Sebagai pengguna janganlah mudah terus membeli produk bila lihat ia murah. Bro kena selidik dulu.. bukan dah beli, kemudian kesan tiada apa-apa yang berlaku dan salahkan kami. Apa2 masalah dengan produk, bro kena complaint dengan seller tersebut, bukan salahkan yang ori.

  7. Tu lah harga rm146 botol hitam saya pun beli hermm rupanya yg tiruan saya kena,klau macan tu saya nak beli dgn bos lah

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top