Perbezaan Hammer Of Thor Original Dan Tiruan

Nak kenalpasti hammer of thor original dan juga tiruan? Kami di Hammer Of Thor Malaysia, akan rungkaikan misteri produk tiruan dan hammer of thor original. Semoga anda mendapat kefahaman yang jelas dan tidak tertipu lagi dengan produk tiruan.

 

Hammer Of Thor Original

Kami faham, kadang – kala anda mendengar cerita tentang hammer of thor capsule dari rakan – rakan. Kebiasaan yang kami lihat, rakan anda memberi testimoni hammer of thor tetapi bagi produk fake.

Seringkali juga, bila anda lihat gambar produk kami; anda menyatakan ia tidak sama seperti yang di tunjukkan kawan anda. Lantas ada yang fikir kami pula yang jual hammer of thor tiruan.

Jadi pertama sekali saya akan tunjukkan ciri – ciri hammer of thor original yang kami jual.

Untuk pengetahuan, kami merupakan pembekal hammer of thor di Malaysia. Anda boleh dapat stok hammer dalam masa 2 – 3 jam anda order kerana kami mempunyai khidmat cod ke seluruh Malaysia.

Ciri Hammer Of Thor Original

 

Seperti anda lihat pada gambar diatas, perkara yang paling mudah anda nak spot adalah hammer of thor original didatangkan dalam KOTAK.

Bagi hammer of thor tiruan, semuanya tiada kotak. Namun selepas pendedahan kami ini, jangan terkejut selepas ini pengeluar fake hammer of thor tidak teragak – agak untuk membuat kotak.

Namun selain kotak, ia adalah kotak yang penuh info dan lengkap ciri original hammer of thor.

  1. Pelekat 3D Hologram pada kotak
  2. Siri number pada sisi kiri kotak hammer of thor
  3. Siri number ini sekali gores dan boleh cek sekali sahaja di website official

 

 

Ciri Ori Hammer Of Thor Pada Botol

  1. Pelekat 3D Hologram pada botol
  2. Mempunyai pelekat biru pada tutup botol
  3. Warna kapsul berwarna hitam

Itu adalah serba sedikit ciri hammer of thor original.

Sekarang kita nak tengok senarai produk hammer of thor tiruan pula.

Forex / For Ex Hammer Of Thor (Tiruan)

Ini merupakan hammer of thor paling banyak berleluasa. Ia claim dari USA. Sebaliknya dibuat oleh pengilang dari china. Menurut pelanggan yang berusia 50-an forex hammer of thor tidak berkesan untuk beri tahan lama mahupun pembesaran zakar.

Ini juga sama, menggunakan logo USA. Untuk pengetahuan Hammer Of Thor Original adalah Made In Italy dan bukan dari usa.

Jangan dengar andai mereka kata ini untuk keluaran USA. Andai untuk USA kenapa terlepas ke Malaysia? Hammer of thor original didalam kotak itu memang edaran dalam Italy dan seluruh dunia adalah sama berkotak.

Fake Hammer Of Thor Dari India

 

 

PALING BANYAK FAKE

 

Ini hasil pencarian saya dan mendapati hammer of thor tiruan dari india ini sudah mempunyai kotak. Sebelum ini tiada kotak, tetapi update terbaru nampaknya sudah mempunyai kotak. Dan kotak ini agak lansing seperti botolnya. Hammer of thor original, botolnya berwarna putih dan bukan murahhan seperti diatas. Hammer of thor tiruan dari india ini dijual pada harga RM60 ke RM100 sebotol.

Jom Baca Lagi : Cara Pakai Hammer Of Thor Original

Itu adalah serba sedikit pengenalan tentang hammer of thor original dan tiruan. Kami harap dengan wujudnya artikel perbezaan hammer of thor original dan tiruan anda tidak akan tertipu lagi. Jom dapatkan hammer of thor original disini

 

 

 

35 thoughts on “Perbezaan Hammer Of Thor Original Dan Tiruan”

    1. Mohd haaizey bin mohd yusof

      Sy baru beli .. kalau tak ada logo 3d tu tiruan lah yer ? Aduh .. sy beli rm 136 + post = rm 146 botol warna hitam. Kalau tiruan memang sial..

    1. Ya betul.. memang mahal stok ori berbanding tiruan 100 dah boleh dapat. Tapi tiruan bertujuan nak tipu je, duit lesap.. apa pun tak dapat. Silap2 dapat penyakit sebab “makmal pemprosessan” depa di tempat yang tiada kebersihan..

    2. Mohamad kaharuddin

      Saya beli RM150 made in india . Mula2 saller kata made in Italy , dah sampai made in India 😑😑😑 moga terbuka luas pintu hati penjual semoga tidak menipu pelanggan .

  1. Saya ada order rm139 sebotol kalau beli rm284 dpt 3 botol dan sebotol mcm coklat unt kunyah2… Adakah itu jg fake?

  2. Saya pon dapat yg fake juga. Botol warna hitam. Rm139.00. Beli 3 botol Rm284.00. Tak ada kesan langsung. Sial betul. Saya tak halalkan wang yg dia terima.

  3. Baru nak order barang..
    Barang blm sampai dlm 2minggu bru sampai.
    Menggunakan DHL penghantarannya..
    Harga brg tu Rm139sebotol.. diskaun 3botol Rm379..(hammer of Thor)

    Dia ckp lgi barang tu dri sgpore..

    1. produk palsu jika RM139, boleh rujuk komen rakan2 yg lain di post ini.
      hubungi saya, SYAWAL 0169249590 untuk penerangan.

  4. haduh habis lah saya kena tipu tebeli yg pake,. harga RM 139 tu., baca tu comment kat atas upenye dah amai yg kene beli yg tu 139 tu,. nasib2,.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top