Perbezaan Hammer Of Thor Original Dan Tiruan

Nak kenalpasti hammer of thor original dan juga tiruan? Kami di Hammer Thor Malaysia, akan rungkaikan misteri produk tiruan dan hammer of thor original. Semoga anda mendapat kefahaman yang jelas dan tidak tertipu lagi dengan produk tiruan.

 

Hammer Of Thor Original

Kami faham, kadang – kala anda mendengar cerita tentang hammer of thor capsule dari rakan – rakan. Kebiasaan yang kami lihat, rakan anda memberi testimoni hammer of thor tetapi bagi produk fake.

Seringkali juga, bila anda lihat gambar produk kami; anda menyatakan ia tidak sama seperti yang di tunjukkan kawan anda. Lantas ada yang fikir kami pula yang jual hammer of thor tiruan.

Jadi pertama sekali saya akan tunjukkan ciri – ciri hammer of thor original yang kami jual.

Untuk pengetahuan, kami merupakan pembekal hammer of thor di Malaysia. Anda boleh dapat stok hammer dalam masa 2 – 3 jam anda order kerana kami mempunyai khidmat cod ke seluruh Malaysia.

Ciri Hammer Of Thor Original

 

Seperti anda lihat pada gambar diatas, perkara yang paling mudah anda nak spot adalah hammer of thor original didatangkan dalam KOTAK.

Bagi hammer of thor tiruan, semuanya tiada kotak. Namun selepas pendedahan kami ini, jangan terkejut selepas ini pengeluar fake hammer of thor tidak teragak – agak untuk membuat kotak.

Namun selain kotak, ia adalah kotak yang penuh info dan lengkap ciri original hammer of thor.

  1. Pelekat 3D Hologram pada kotak
  2. Siri number pada sisi kiri kotak hammer of thor
  3. Siri number ini sekali gores dan boleh cek sekali sahaja di website official

 

hammer of thor original

 

Ciri Ori Hammer Of Thor Pada Botol

  1. Pelekat 3D Hologram pada botol
  2. Mempunyai pelekat biru pada tutup botol
  3. Warna kapsul berwarna hitam

Itu adalah serba sedikit ciri hammer of thor original.

Sekarang kita nak tengok senarai produk hammer of thor tiruan pula.

Forex / For Ex Hammer Of Thor (Tiruan)

 

Ini merupakan hammer of thor paling banyak berleluasa. Ia claim dari USA. Sebaliknya dibuat oleh pengilang dari china. Menurut pelanggan yang berusia 50-an forex hammer of thor tidak berkesan untuk beri tahan lama mahupun pembesaran zakar.

 

Ini juga sama, menggunakan logo USA. Untuk pengetahuan Hammer Of Thor Original adalah Made In Italy dan bukan dari usa.

Jangan dengar andai mereka kata ini untuk keluaran USA. Andai untuk USA kenapa terlepas ke Malaysia? Hammer of thor original didalam kotak itu memang edaran dalam Italy dan seluruh dunia adalah sama berkotak.

Fake Hammer Of Thor Dari Indon

 

Untuk info artikel ini asalnya ditulis pada tahun 2018. Dan ternyata masa kami update pada jan 2021, sudah ada hammer thor indon yang sudah membuat kotak. Pun begitu ia berbentuk kapsul emas dan botol bentuk hammer.

Besar kos tu nak buat botol bentuk hammer, kena custom made acuan bekasnya. Tapi nampak tak betapa extremenya penipuan hammer of thor palsu.

 

PALING BANYAK FAKE PADA 2020 – Hammer Thor Botol Hitam

 

Hammer Thor ini asalnya ditulis dari INDIA tetapi akhir tahun 2020 sudah ubah kepada made in USA. Tapi sebenarnya hammer thor ini dibuat di china. Update terbaru mereka telah ubah hammer thor botol hitam ini kepada Made in Italy.

Ada pelanggan yang whatsapp dan tanya pasal kaedah pembungkusan. Menurut pelanggan tersebut, dia tanya dengan seller diatas katanya untuk elak kastam, pihak hammer thor hantarkan botol, tablet kunyah dan label secara berasingan.

Barang sampai mereka botolkan sendiri.

WTFFFFF?

Anda pernah dengar tak farmasi botolkan sendiri ubat batuk yang mereka jual. Maknanya produk tidak dikeluarkan oleh kilang bertaraf GMP. Dah tentu persekitarannya tidak bersih.

Kadang ada bulu dalam botol tu melekat pada tablet kunyah. Dah tentu kilang haram buat dirumah sampaikan bulu anjing pun packing sekali.

Jom Dapat : Hammer Thor Sekarang!

Itu adalah serba sedikit pengenalan tentang hammer of thor original dan tiruan. Kami harap dengan wujudnya artikel perbezaan hammer of thor original dan tiruan anda tidak akan tertipu lagi.

55 thoughts on “Perbezaan Hammer Of Thor Original Dan Tiruan”

    1. Mohd haaizey bin mohd yusof

      Sy baru beli .. kalau tak ada logo 3d tu tiruan lah yer ? Aduh .. sy beli rm 136 + post = rm 146 botol warna hitam. Kalau tiruan memang sial..

      1. Saya dapat ygbotol hitam yg pada botol ada tulis
        Marketed by:
        Diaplusvita Pvt TD
        Plot No.63,Collagen,Rangpuri Extension,Blok B,Gali Ni 7,Mahipalpur
        News Delhi-110037
        ( Is this original )

      1. Boleh wasap saya disini syawal 01157710790. Saya akan bagi info penuh berkenaan Hammer Of Thor Original

    1. Ya betul.. memang mahal stok ori berbanding tiruan 100 dah boleh dapat. Tapi tiruan bertujuan nak tipu je, duit lesap.. apa pun tak dapat. Silap2 dapat penyakit sebab “makmal pemprosessan” depa di tempat yang tiada kebersihan..

    2. Mohamad kaharuddin

      Saya beli RM150 made in india . Mula2 saller kata made in Italy , dah sampai made in India 😑😑😑 moga terbuka luas pintu hati penjual semoga tidak menipu pelanggan .

  1. Khairul anuar

    Saya ada order rm139 sebotol kalau beli rm284 dpt 3 botol dan sebotol mcm coklat unt kunyah2… Adakah itu jg fake?

    1. Palsu yang tu. pernah kena rampas dengan KKM.
      Ada keluar surat khabar.

      untuk keterangan lanjut hubungi 01157710790 syawal

  2. Saya pon dapat yg fake juga. Botol warna hitam. Rm139.00. Beli 3 botol Rm284.00. Tak ada kesan langsung. Sial betul. Saya tak halalkan wang yg dia terima.

    1. Aminuddin Bin Salleh

      RM295 DAH TERBANG.
      BOTOL HITAM, TAPI CAPSULE MACAM AKAR KAYU. TENGOK ORIGINAL HITAM.
      1 BIJI PON TAK MAKAN, SEBAB KEMUSKILAN. TAKUT RACUN.
      RM295- 3 BOTOL + FOREX KATA UNTUK VITAMIN.
      NAK REPORT KAT MANA?

    1. Boleh wasap saya disini syawal 01157710790. Saya akan bagi info penuh berkenaan Hammer Of Thor Original

  3. Moh Fuzi Bin Abd Jaafar

    Macamana nak dapatkan HOT yang ori. Berapa harganya dan adakah terdapat pakej harga untuk membelinya

    1. Boleh wasap saya disini syawal 0169249590. Saya akan bagi info penuh berkenaan Hammer Of Thor Original

      1. Saya pun beli rm139 botol hitam tu.siap pos rm149.dah makan 14 kapsul…ada efek sampingan tak nanti?takut pulak bila dengar dah terbeli yang palsu ni.

        1. berdasarkan maklumat yang encik beri. produk yang encik beli adalah produk palsu. Encik boleh hubungi saya untuk keterangan lanjut. SYAWAL 0169249590

  4. Aidih bin jadang

    Baru nak order barang..
    Barang blm sampai dlm 2minggu bru sampai.
    Menggunakan DHL penghantarannya..
    Harga brg tu Rm139sebotol.. diskaun 3botol Rm379..(hammer of Thor)

    Dia ckp lgi barang tu dri sgpore..

    1. produk palsu jika RM139, boleh rujuk komen rakan2 yg lain di post ini.
      hubungi saya, SYAWAL 0169249590 untuk penerangan.

  5. haduh habis lah saya kena tipu tebeli yg pake,. harga RM 139 tu., baca tu comment kat atas upenye dah amai yg kene beli yg tu 139 tu,. nasib2,.

    1. Untuk semak no code, Encik boleh rujuk di kotak Hammer of thor. Encik perlu gores terlebih dahulu dan ikut arahan yang diberikan. Jika Hijau bermakna produk hammer of thor encik adalah benar asli.

  6. Hello en, macam mana, nak dapat kan betul2 produck hammer of thor yang original ni… Dan boleh tahu berapa harga sebenar hammer of thor original buatan italy ni… Makan produck ni apa kelebihannya, berapa lama jangka masa ia berkesan… Dan selepas makan produck ni apa pula kesan sampingannya boleh tolong jelaskan

    1. Kesan berbeza untuk setiap individu.. bila pengambilan botol pertama boleh agak berapa botol yang badan sendiri perlukan.. Encik boleh hubungi saya untuk bantuan lanjut. SYAWAL 0169249590

  7. ABDUL RASHID BIN ABD AZIZ

    Nak tanya kalau makan ubat ni terus boleh jadi atau tunggu baru ada kesan dia(berapa lama)

    1. Kesan produk herba ini berbeza untuk setiap orang. Bergantung jugak daya penyerapan badan.
      Boleh hubungi saya untuk bantuan lanjut. SYAWAL 0169249590

    1. Pesakit diabetis dan sakit jantung masih boleh gunakan hammer thor ini. Ada yang pulih dari mati pucuk. Encik boleh hubungi saya untuk bantuan lanjut. SYAWAL 0169249590

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top